Основи медичних знань та охорони здоров’я

Мойсак, Олександр Данилович та Тимчик, Олеся Володимирівна (2017) Основи медичних знань та охорони здоров’я Київський університет імені Бориса Грінченка, Київ.

[thumbnail of 2017_09_04  1_Основи_медичних_знань_2017ПРАВКА (1).pdf]
Перегляд
Текст
2017_09_04 1_Основи_медичних_знань_2017ПРАВКА (1).pdf

Download (2MB) | Перегляд

Анотація

Навчальний посібник призначений для самостійної аудиторної та позааудиторної підготовки студентів вищих навчальних закладів до практичних та семінарських занять зоснов медичних знань. Посібник сприятиме реалізації основної мети медичної підготовки педагогічнихпрацівників – підготовки педагога до надання першої медичної допомоги при невідкладнихстанах та проведення освітньої і виховної роботи з питань охорони та зміцнення здоров'я дітей. Навчальний посібник допоможе студентам ще до практичних занять навчитись використовувати набуті теоретичні знання для вирішення практичних питань, пов’язаних з своєчасним прийняттям правильного рішення у тій чи іншій ситуації, пов’язаній зі здоров'ям дітей, яка може виникнути у повсякденній роботі.

Тип елементу : Підручник/посібник
Ключові слова: Валеологія; медицина; перша долікарська допомога; медико-соціальні проблеми;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Навчальні посібники
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет здоров’я, фізичного виховання і спорту > Кафедра фізичної терапії та ерготерапії
Користувач, що депонує: Олеся Володимирівна Тимчик
Дата внесення: 08 Лист 2017 07:26
Останні зміни: 08 Лист 2017 07:26
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/20771

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу