Виховання милосердя в учнів молодшого шкільного віку у позаурочній діяльності шкіл-інтернатів

Вишнівська, Наталія Володимирівна та Канішевська, Любов Вікторівна (2017) Виховання милосердя в учнів молодшого шкільного віку у позаурочній діяльності шкіл-інтернатів Колективна (двоосібна). Національний університет біоресурсів і природокористування України, Київ.

[thumbnail of N_Vyshnivska_VMVUMSHVUPDSHI.pdf]
Перегляд
Текст
N_Vyshnivska_VMVUMSHVUPDSHI.pdf

Download (2MB) | Перегляд

Анотація

У монографії висвітлено результати теоретичного та експериментального аналізу проблеми виховання милосердя в учнів молодшого шкільного віку у позаурочній діяльності шкіл-інтернатів. Здійснено аналіз філософської, соціологічної, психологічної, педагогічної літератури з питань виховання милосердя, уточнено сутність і структуру понять «милосердя», «вихованість милосердя в учнів молодшого шкільного віку шкіл-інтернатів». Визначено специфіку виховання милосердя в учнів молодшого шкільного віку в позаурочній діяльності шкіл-інтернатів. Розроблено критерії, показники та виявлено рівні вихованості милосердя. Теоретично обґрунтовано та експериментально перевірено педагогічні умови виховання милосердя в учнів молодшого шкільного віку у позаурочній діяльності шкіл-інтернатів. Монографія адресована студентам педагогічних спеціальностей, вчителям початкової школи, педагогічним працівникам інтернатних закладів, соціальним педагогам, науковцям, аспірантам.

Тип елементу : Монографія (Колективна (двоосібна))
Ключові слова: милосердя; виховання; позаурочна діяльність; школа-інтернат
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра початкової освіти
Користувач, що депонує: Олена Іванівна Агоста
Дата внесення: 20 Груд 2017 11:35
Останні зміни: 21 Лист 2018 13:50
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/22242

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу