Управління якістю в сфері вищої освіти: методологічний аспект

Батечко, Ніна Григорівна (2017) Управління якістю в сфері вищої освіти: методологічний аспект Освітологія / українсько-польський щорічник (6). с. 156-162. ISSN 2226-3012

[thumbnail of N_Batechko_NDLOSV_2017_6_OSV.pdf]
Перегляд
Текст
N_Batechko_NDLOSV_2017_6_OSV.pdf

Download (316kB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://osvitologia.kubg.edu.ua/images/2017/6/26.pd...

Анотація

У статті проблему управління якістю освіти розглянуто в контексті загальнонаукової методології. Висвітлено сучасні тенденції впровадження якості освіти в Україні та управління якістю, зокрема Показано, що практичне застосування систем управління якістю позитивно впливає на організаційну, ринкову та фінансову стратегію формування тривалих конкурентних переваг у сфері вищої освіти. Розкрито сучасну інтерпретацію сутності та основних принципів управління якістю освіти. Здійснено методологічне обґрунтування феномену управління якістю освіти в контексті загальнонаукових підходів.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: вища освіта; якість вищої освіти; якість освіти; управління якістю освіти; принципи управління якістю освіти.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у наукометричних базах > Index Copernicus
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у наукометричних базах > РИНЦ
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > НДЛ освітології
Користувач, що депонує: Ніна Григорівна Батечко
Дата внесення: 20 Груд 2017 14:21
Останні зміни: 20 Груд 2017 14:21
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/22286

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу