Фізична культура з методикою викладання

Лопатенко, Георгій Олегович (2017) Фізична культура з методикою викладання Київський Університет імені Бориса Грінченка, Київ.

[thumbnail of G_Lopatenko_FKMV_FZFVS.pdf]
Перегляд
Текст
G_Lopatenko_FKMV_FZFVS.pdf

Download (158kB) | Перегляд

Анотація

У навчально-методичному посібнику з курсу «Фізична культура з методикою викладання» розроблена методика проведення практичних занять у відповідності з навчальною програмою вищих навчальних закладів. Посібник передбачає опанування студентом знань за наступними темами: теоретичні основи фізичного виховання; основи методики фізичного виховання дітей молодшого шкільного віку; анатомо-фізіологічні особливості дітей молодшого шкільного віку і пов’язана з ними методика навчання; особливості організації занять з фізичного виховання; урок як основна форма фізичного виховання в школі; засоби та методи фізичного виховання дітей молодшого шкільного віку; розвиток фізичних якостей на уроках з фізичного виховання у молодших класах. Посібник рекомендований для студентів вищих навчальних закладів, викладачів, вчителів.

Тип елементу : Підручник/посібник
Ключові слова: Фізичне виховання; фізична культура; молодша школа
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Навчальні посібники
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет здоров’я, фізичного виховання і спорту > Кафедра фізичного виховання і педагогіки спорту
Користувач, що депонує: Георгій Олегович Лопатенко
Дата внесення: 02 Січ 2018 11:49
Останні зміни: 22 Січ 2018 14:51
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/22819

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу