Застосування ІКТ технології в освіті Великобританії

Зубченко, Олена Сергіївна (2017) Застосування ІКТ технології в освіті Великобританії Освіта та розвиток обдарованої особистості (7-8). с. 90-100. ISSN 2309-3935

[thumbnail of O_Zubchenko_OROO_7-8_2017.pdf]
Перегляд
Текст
O_Zubchenko_OROO_7-8_2017.pdf

Download (2MB) | Перегляд

Анотація

Сучасний етап розвитку цивілізації характеризується збільшенням ролі інформації та знань, зростанням частки інформаційних продуктів та послуг, розбудовою глобального інформаційного простору. За цих умов країни світу, включаючи Україну, позиціонують інформаційно-комунікаційні технології як інструмент збалансованого економічного та суспільного розвитку. Це обумовлює потребу кардинальної трансформації теоретичних засад і практики функціонування освіти з метою посилення технологічної спрямованості. Аксіомою є те, що лише використання інформаційно-комунікаційних технологій сприятиме формуванню системи освіти, що задовольнятиме особистісні потреби кожного громадянина та українського суспільства в цілому.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: інфораційно-інноваційні технології, навчання в середній освіті Великої Британії. педагогічна технологія
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра германської філології
Користувач, що депонує: доцент Олена Сергіївна Зубченко
Дата внесення: 03 Січ 2018 12:29
Останні зміни: 03 Січ 2018 12:29
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/22898

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу