Характеристика короткочасної зорової пам’яті та властивостей уваги студентів різних спеціальностей (з урахуванням занять фізичним вихованням)

Ясько, Лілія Володимирівна та Головач, Інна Іванівна (2018) Характеристика короткочасної зорової пам’яті та властивостей уваги студентів різних спеціальностей (з урахуванням занять фізичним вихованням) Здоров'я, фізичне виховання і спорт: перспективи та кращі практики : матер. Міжнарод. наук.-практ. конф.. с. 182-184.

[thumbnail of L_Yasko_I_Golovach_YPESPBP.pdf]
Перегляд
Текст
L_Yasko_I_Golovach_YPESPBP.pdf

Download (413kB) | Перегляд

Анотація

У статті розглянуто показники короткочасної зорової пам’яті, інтенсивності та концентрації уваги студентів спеціальності «Початкова освіта», які не мають занять з фізичного виховання, та студентів спеціальності «Фізичне виховання», які регулярно застосовують фізичні вправи. Отримані результати свідчать про позитивний вплив фізичного виховання на рівень прояву уваги студентів.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: короткочасна зорова пам’ять; інтенсивність уваги; концентрація уваги; студенти; фізичне виховання
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет здоров’я, фізичного виховання і спорту > Кафедра фізичного виховання і педагогіки спорту
Користувач, що депонує: Iнна Іванівна Головач
Дата внесення: 18 Трав 2018 10:50
Останні зміни: 18 Трав 2018 10:50
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/23906

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу