Наукові підходи до класифікації волонтерських груп в Європі та Сполучених Штатах Америки

Лях, Тетяна Леонідівна та Попова, Альона Олексіївна (2018) Наукові підходи до класифікації волонтерських груп в Європі та Сполучених Штатах Америки Колективна (три і більше авторів). Lwowski Uniwersytet Narodowy im. Iwana Franki, Lwów - Olsztyn.

[thumbnail of Монографія Лях і Попова (Польща).pdf]
Перегляд
Текст
Монографія Лях і Попова (Польща).pdf

Download (3MB) | Перегляд

Анотація

Волонтерство є важливим напрямком соціального розвитку як за кордоном, так і в Україні та однією з головних рис громадянського суспільства. Для України сьогодні це історично сформоване соціокультурне явище, основою якого було милосердя та милосердя. Коротко, класифікація наукових поглядів дає змогу визначити основні групи волонтерів для їх ефективного залучення до діяльності як через місцеві громади, так і на національному рівні в Україні. Авторами вперше здійснено систематизацію груп волонтерів у країнах Європейського Союзу, Сполучених Штатів та України.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Додаткова інформація: Liakh T. Scientific approaches of volunteer groups’ classifica-tion in Europe and United States of Fmerica / T. Liakh, A. Popova // Kontynent europejski wobec wyzwań współczesności / T. Liakh, A. Popova. – Lwów - Olsztyn: Lwów - Olsztyn, 2018. – (Lwowski Uniwersytet Narodowy im. Iwana Franki). – С. 61–77.
Ключові слова: волонтер; волонтерство; групи волонтерів; класифікація волонтерів
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи
Користувач, що депонує: Тетяна Леонідівна Лях
Дата внесення: 26 Черв 2018 05:50
Останні зміни: 26 Черв 2018 05:50
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/24094

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу