Порівняльний аналіз ринку платіжних карток України та сусідніх країн для визначення потенціалу інноваційного розвитку бізнесу

Соболєва-Терещенко, Олена Анатоліївна та Іванців, Надія Іванівна (2018) Порівняльний аналіз ринку платіжних карток України та сусідніх країн для визначення потенціалу інноваційного розвитку бізнесу Колективна (три і більше авторів). Wydawnictwo i Drukarnia NOVA SANDEC, Przeworsk.

[thumbnail of Sobolieva-Tereshchenko O., Ivantsiv.N.pdf]
Перегляд
Текст
Sobolieva-Tereshchenko O., Ivantsiv.N.pdf

Download (776kB) | Перегляд
Офіційне посилання: https://www.researchgate.net/publication/326832120...

Анотація

Сьогодні Україна та сусідні з нею країни мають різні рівні й напрямки економічного розвитку, одні з них належать до країн Європейського союзу (Румунія, Угорщина, Словаччина, Польща), інші мають намір стати членами Євросоюзу (Україна, Молдова), треті є пострадянськими країнами (Росія, Білорусь). Однак, будучи сусідніми країнами за географічними і соціокультурними умовами, вони реалізують різні підходи до інноваційного розвитку бізнесу, а також до пошуку нових фінансово-кредитних інструментів для стимулювання розвитку суб'єктів підприємництва. Все це послужило основою для проведення порівняльного аналізу ринку платіжних карт з метою визначення потенціалу розвитку інноваційного бізнесу в Україні. Для оцінки ринку платіжних карток різних країн пропонується використовувати певні ринкові методологічні інструменти, засновані на оцінці і ранжируванні. Для порівняльного аналізу ринку платіжних карт з метою визначення потенціалу інноваційного розвитку бізнесу рекомендується використовувати три основні критерії: наявність карт, парк банкоматів та мережа POS-терміналів.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Додаткова інформація: t8000@i.ua
Ключові слова: анк; платіжні картки; порівняльний аналіз; НБУ; Румунія; Угорщина; Словаччина; Польща; Україна; Молдавія; Росія; Білорусь
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра фінансів та економіки
Користувач, що депонує: Олена Анатоліївна Соболєва-Терещенко
Дата внесення: 13 Вер 2018 06:32
Останні зміни: 13 Вер 2018 06:32
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/24143

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу