Робоча навчальна програма Проблематика ЗМІ

Росінська, Олена Анатоліївна (2018) Робоча навчальна програма Проблематика ЗМІ [Навчально-методичні матеріали]

[thumbnail of O_Rosinska_PZMI.pdf]
Перегляд
Текст
O_Rosinska_PZMI.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

Курс «Проблематика ЗМІ» покликаний формувати теоретичну базу бакалавра журналістики, тому метою його вивчення є чітке усвідомлення студентами специфіки, проблем та особливостей функціонування медіапростору України та зарубіжних країн, критичного осмислення інформаційного контенту, що виробляється ними. Курс знайомить із політико-економічною, соціальною, медичною, культурною, релігійною проблематикою у ЗМІ, особливостями її відображенням у медіа зарубіжних країн, а також провідних загальнонаціональних та регіональних українських ЗМІ. Головне завдання курсу полягає в тому, щоб сформувати чітке уявлення про різноманітність проблематики недійного контенту, ступінь розвиненості кожної проблематики, зумовленості цього внутрішньою логікою соціальних комунікацій. Завданнями курсу є : • інтеграція та систематизація міждисциплінарних знань і вмінь студентів щодо критичного опрацювання інформації; • системне вивчення проблематики ЗМІ та особливостей розвитку сучасного медіапростору загалом; • з’ясування тенденцій представлення політико-економічної та соціальної проблематики у ЗМІ зарубіжних країн; • з’ясування тенденцій представлення політико-економічної, соціальної та іншої проблематики у ЗМІ України; • оволодіння початковими практичними навичками аналітика та критика медіаматеріалів.

Тип елементу : Навчально-методичні матеріали
Ключові слова: Проблематика ЗМІ; функціонування медіа-простору; уявлення політико-економічної та соціальної проблематики в ЗМІ; аналітика і критика медіаконтенту.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Нормативні документи > Робочі програми навчальних дисциплін
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра журналістики та нових медіа
Користувач, що депонує: Оксана Журавська
Дата внесення: 29 Жов 2018 15:15
Останні зміни: 29 Жов 2018 15:15
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/24524

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу