Blockchain-технологія як драйвер соціально-економічного росту України в умовах нового прагматизму

Краус, Катерина Миколаївна та Краус, Наталія Миколаївна (2018) Blockchain-технологія як драйвер соціально-економічного росту України в умовах нового прагматизму In: IV Міжнародна шумпетерівська конференція "Наукова спадщина Йозефа Алоїза Шумпетера і сучасність: погляд із минулого в майбутнє", 3-4 жовтня 2018 р., Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича.

[thumbnail of Копія тез.pdf]
Перегляд
Текст
Копія тез.pdf

Download (898kB) | Перегляд

Анотація

В індустріальній економіці зростання виробництва характеризується нарощуванням фізичних розмірів підприємства: збільшенням кількості обладнання, його потужності, розширенням штату співробітників і т. д. В даний час світ вступає в епоху постіндустріальної цифрової економіки, яка кардинально змінює ситуацію: на перше місце виходять проблеми, пов’язані з розвитком інформаційної сфери, засобів масової інформації та комунікацій, використанням сучасних інформаційних систем для розвитку економіки і стабілізації суспільного розвитку в цілому.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Виступ)
Ключові слова: Blockchain-технологія; драйвер соціально-економічного росту; прагматизм;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет економіки та управління > Кафедра управління
Користувач, що депонує: Катерина Миколаївна Краус
Дата внесення: 05 Лист 2018 07:46
Останні зміни: 05 Лист 2018 07:46
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/24556

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу