Конкурс Горовиця: магія імені

Сподаренко, Віктор Михайлович (2019) Конкурс Горовиця: магія імені Міжнародний громадсько-політичний тижневик "Дзеркало тижня" (1236). с. 1-2.

[thumbnail of V_Spodarenko_DT.UA_11 _2019_KUBG.pdf]
Перегляд
Текст
V_Spodarenko_DT.UA_11 _2019_KUBG.pdf

Download (180kB) | Перегляд
Офіційне посилання: https://dt.ua/ART/konkurs-gorovicya-magiya-imeni-3...

Анотація

Міжнародний конкурс молодих піаністів пам'яті Володимира Горовиця - єдиний в Україні, який входить в Міжнародну Федерацію міжнародних конкурсів. За час його проведення учасниками змагань слало понад 1300 молодих музикантів з 35 країн світу, що свідчить про значну увагу міжнародної спільноти до цього музичного форуму. Проходження кваліфікаційного відбору та апробація інструментальної майстерності на сцені Конкурсу Горовиця є демонстрацією високого рівня професійної підготовки піаніста.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: міжнародний конкурс; Всесвітня Федерація міжнародних конкурсів; Школа виконавської майстерності; Міжнародна Літня музична академія
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Інші (не входять ні до фахових, ні до наукометричних баз)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет музичного мистецтва і хореографії > Кафедра інструментально-виконавської майстерності
Користувач, що депонує: Віктор Михайлович Сподаренко
Дата внесення: 26 Бер 2019 06:58
Останні зміни: 26 Бер 2019 06:58
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/26908

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу