Цінні орієнтації та їх практичне впровадження в різних сферах людського життя

Стаднік, Надія Вікторівна та Марчук, Володимир Васильович (2019) Цінні орієнтації та їх практичне впровадження в різних сферах людського життя Колективна (три і більше авторів). Value orientations and their practical implementation in various spheres of the human life: Монографія. Sciemcee Publishing, London.

[thumbnail of N_Stadnik_V_Marchuk_PMS_PI_BTNAU.pdf]
Перегляд
Текст
N_Stadnik_V_Marchuk_PMS_PI_BTNAU.pdf

Download (377kB) | Перегляд

Анотація

Метою статті є висвітлення того факту, що на сучасному етапі формування ціннісних орієнтацій людини є важливим елементом ціннісного відношення людини до навколишньої дійсності. Співвідношення орієнтації – це вибіркове ставлення людини до матеріальних і духовних цінностей, система відносин такого ставлення, переконань і переваг, які впливають на поведінку особистості. Водночас це означає позитивне чи негативне значення об’єктів навколишнього світу для індивіда, класу, соціальної групи, суспільства в цілому, яке проявляється через сферу життя, інтересів, потреб і суспільних відносин.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: цінності; ціннісні орієнтації; людина; навколишня дійсність; формування
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра дошкільної освіти
Користувач, що депонує: Надія Стаднік
Дата внесення: 08 Трав 2019 12:28
Останні зміни: 08 Трав 2019 12:28
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/27310

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу