Аналіз результатів виступів спортсменів-одноборців на різних етапах підготовки

Латишев, Микола Вікторович та Кожанова, Ольга Сергіївна та Гаврилова, Наталія Григорівна та Цикоза, Євгенія Валеріївна (2019) Аналіз результатів виступів спортсменів-одноборців на різних етапах підготовки Спортивна наука та здоров'я людини (1). с. 18-24.

[thumbnail of M_Latyshev_O_Kozhanova_N_Gavrylova_Y_Tsykoza_FZFVS.pdf]
Перегляд
Текст
M_Latyshev_O_Kozhanova_N_Gavrylova_Y_Tsykoza_FZFVS.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

Успішне та ефективне управління спортивною підготовкою неможливо без обґрунтованого прогнозування, яке створює необхідні передумови для прийняття грамотних управлінських рішень у спортивній діяльності спортсменів. Аналіз змагального результату спортсменів дозволяє виявити основні тенденції розвитку спортивної кар'єри. Узагальнюючи результати наукових робіт та досліджень в області підготовки спортсменів, можна сформулювати декілька підходів до виявлення спортивних талантів. Одним з найбільш розповсюджених підходів до виявлення талантів є аналіз спортивної кар’єри.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: спортивна кар'єра; олімпійські види боротьби; результати змагань
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Інші (не входять ні до фахових, ні до наукометричних баз)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет здоров’я, фізичного виховання і спорту > Кафедра спорту та фітнесу
Користувач, що депонує: Викладач Євгенія Валеріївна Цикоза
Дата внесення: 15 Трав 2019 07:43
Останні зміни: 15 Трав 2019 07:43
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/27349

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу