Фізична терапія хворих на хронічне обструктивне захворювання легень: значення, засоби і принципи

Савченко, Валентин Михайлович та Поляничко, Олена Миколаївна та Єретик, Анатолій Анатолійович та Лахтадир, Олена Володимирівна та Бистра, Ірина Ігорівна (2019) Фізична терапія хворих на хронічне обструктивне захворювання легень: значення, засоби і принципи Спортивна наука та здоров'я людина (1). с. 99-108.

[thumbnail of V_Sachenko_O_Polianychko_O_Lakhadyr_A_Yeretyk_I_Bystra.pdf]
Перегляд
Текст
V_Sachenko_O_Polianychko_O_Lakhadyr_A_Yeretyk_I_Bystra.pdf

Download (1MB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://fzfvs.kubg.edu.ua/images/stories/Departamen...

Анотація

Фізична реабілітація, разом з медикаментозним лікуванням, є одним із основних компонентів відновлення і підтримки здоров’я хворих на хронічне обструктивне захворювання легень (ХОЗЛ). Лікувальний і реабілітаційний результат фізичної терапії в значній мірі залежить від правильного застосування її засобів, що вимагає знання її принципів. Метою дослідження було встановити засоби та принципи фізичної терапії при ХОЗЛ, використання яких дозволяє досягти оптимального реабілітаційного результату.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: фізична терапія; реабілітація; хронічне обструктивне захворювання легень; засоби, принципи.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Інші (не входять ні до фахових, ні до наукометричних баз)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет здоров’я, фізичного виховання і спорту > Кафедра спорту та фітнесу
Користувач, що депонує: Викладач Євгенія Валеріївна Цикоза
Дата внесення: 15 Трав 2019 07:53
Останні зміни: 16 Січ 2020 13:52
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/27351

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу