Підготовка вихователів шкіл-інтернатів до виховання милосердя в учнів молодшого шкільного віку

Канішевська, Любов Вікторівна та Вишнівська, Наталія Володимирівна (2019) Підготовка вихователів шкіл-інтернатів до виховання милосердя в учнів молодшого шкільного віку Колективна (три і більше авторів). Професійний розвиток педагога в світлі євроінтеграційних процесів: Колективна монографія. Edited by prof. Hanna Tsvetkova, Гамельн, Німеччина.

[thumbnail of L_Kanishevska_N_Vyshnivska_PDTLEIP.pdf]
Перегляд
Текст
L_Kanishevska_N_Vyshnivska_PDTLEIP.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

У дослідженні розкрито теоретичні та прикладні аспекти проблеми підготовки вихователів шкіл-інтернатів до виховання милосердя у молодших школярів. На основі опрацювання наукових джерел уточнено сутність поняття «милосердя» та його структуру. Розкрито зміст семінару для вихователів шкіл-інтернатів «На шляху до милосердя», основними завданнями якого були: розширити уявлення педагогів про сутність і структуру милосердя в учнів молодшого шкільного віку; актуалізувати проблему виховання милосердя в учнів молодшого шкільного віку в позаурочній діяльності шкіл-інтернатів; розкрити зміст, структуру та специфіку педагогічного милосердя; розглянути особливості виховання милосердя у зазначеного контингенту учнів; ознайомити педагогів шкіл-інтернатів з діагностикою рівнів вихованості милосердя в учнів молодшого шкільного віку шкіл-інтернатів; поглибити знання педагогів шкіл-інтернатів про форми і методи виховання милосердя; ознайомити педагогів шкіл-інтернатів із педагогічними умовами виховання милосердя в учнів молодшого шкільного віку в позаурочній діяльності та системою виховних годин «На шляху до милосердя»

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: підготовка вихователя; милосердя; педагогічне милосердя; молодші школярі; школа-інтернат; позаурочна діяльність
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра початкової освіти
Користувач, що депонує: Олена Іванівна Агоста
Дата внесення: 05 Вер 2019 06:34
Останні зміни: 05 Вер 2019 06:34
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/27811

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу