Фундаментальна акмеологія – наука ХХІ століття

Гладкова, Валентина Миколаївна та Пожарський, С.Д. та Кузьміна, С.В. та Фруктова, Яна Станіславівна та Огнев’юк, Віктор Олександрович (2019) Фундаментальна акмеологія – наука ХХІ століття Колективна (три і більше авторів). Фундаментальна акмеологія – наука ХХІ століття: монографія. Інтерсервіс, Київ.

[thumbnail of v.hladkova_Fundamental acmeology.pdf]
Перегляд
Текст
v.hladkova_Fundamental acmeology.pdf

Download (2MB) | Перегляд

Анотація

Монографія містить обґрунтування сутності фундаментальної акмеології, яка ставить перед собою глобальну ціль – розкрити закономірності досягнення вершин у спрямованому якісному змінюванні не тільки окремої людини та суспільства, але й природи, як середовища проживання всього живого. У монографії конкретизовані основні поняття вершинного та низинного етапів розвитку, що перебувають у діалектичній єдності один з одним. Показано, що категорії фундаментальної акмеології володіють потенціалом до виявлення загальних закономірностей у роз- виткові природи, людини та суспільства. Розкриті методико-прикладні аспекти досягнення «акме».

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: Фундаментальна акмеологія; категорія та потенціал; методика прикладні аспекти.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет економіки та управління > Кафедра управління
Користувач, що депонує: професор Валентина Миколаївна Гладкова
Дата внесення: 01 Груд 2020 07:08
Останні зміни: 01 Груд 2020 07:29
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/27937

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу