Викладання журналістики в Україні на сучасному етапі: проблеми теорії та практики

Жигун, Сніжана Віталіївна (2018) Викладання журналістики в Україні на сучасному етапі: проблеми теорії та практики Дриновський збірник (11). с. 450-455. ISSN 2218-0567 (print)

[thumbnail of Zhyhun-IF-DZ-11.pdf]
Перегляд
Текст
Zhyhun-IF-DZ-11.pdf

Download (368kB) | Перегляд

Анотація

Проблеми викладання журналістики на сучасному етапі видається ефективним об’єднати у три групи: 1) пов’язані із переходом практики від журналістики, зорієнтованої на коментар, до журналістики, зорієнтованої на інформацію (диспропорційний розподіл годин, суперечливість під- ручників тощо); 2) зумовлені появою нових медіа, формуванням глобальної журналістики та зміною засобів виробництва; 3) спричинені потребою змінити спосіб викладання, перейшовши від ментор- ства до фасилітації.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: журналістика коментаря; інформаційна журналістика; нові медіа; глобальна журналістика; фасилітація
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет української філології, культури і мистецтва > Кафедра української літератури, компаративістики і грінченкознавства
Користувач, що депонує: Сніжана Віталіївна Жигун
Дата внесення: 24 Жов 2019 07:18
Останні зміни: 24 Жов 2019 07:18
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/28153

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу