Педагогічний моніторинг як технологія управління якістю дошкільної освіти

Козак, Людмила Василівна (2018) Педагогічний моніторинг як технологія управління якістю дошкільної освіти Педагогічна освіта: теорія і практика (30). с. 40-45. ISSN 2311-2409

[thumbnail of Kozak_monitorung_30_2019.pdf] Текст
Kozak_monitorung_30_2019.pdf

Download (5MB)

Анотація

У статті висвітлюються проблемні питання забезпечення якості дошкільної освіти. Автор розглядає сутність та особливості педагогічного моніторингу як технології управління якістю освіти; розкриває мету, завдання, принципи, функції та етапи педагогічного моніторингу; визначає критерії та показники оцінки якості управління освітнім процесом у закладах дошкільної освіти; висвітлює питання організації та запровадження моніторингу в системі дошкільної освіти.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: контроль; критерій; моніторинг; моніторингове дослідження; педагогічний моніторинг; якість дошкільної освіти.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра дошкільної освіти
Користувач, що депонує: Л.В. Козак
Дата внесення: 19 Лист 2019 09:08
Останні зміни: 19 Лист 2019 09:08
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/28804

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу