Особливості управління ризиками підприємств сфери зв'язку та інформатизації

Сосновська, Ольга Олександрівна (2019) Особливості управління ризиками підприємств сфери зв'язку та інформатизації Вісник Одеського національного університету, 24 (2(75)). с. 64-69. ISSN 2304-0920

[thumbnail of O_Sosnovska_ONUH_2(75)_FITU.pdf]
Перегляд
Текст
O_Sosnovska_ONUH_2(75)_FITU.pdf

Download (478kB) | Перегляд

Анотація

У статті обґрунтовано, що наявність об’єктивних процесів динамічного соціально-економічного розвитку суспільства є передумовою розширення спектру ризиків та відповідних особливостей їх прояву. Виявлено особливості управління ризиками підприємств сфери зв’язку та інформатизації за етапами реалізації даного процесу. Доведено, що врахування даних особливостей буде сприяти створенню умов для економічно безпечного та стійкого функціонування даних підприємств.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: економічна безпека; управління ризиками підприємства; аналіз ризиків; оцінка ризиків; оптимізація ризиків; моніторинг ризиків; підприємства сфери зв’язку та інформатизації.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у наукометричних базах > Index Copernicus
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра фінансів та економіки
Користувач, що депонує: Sosnovska Ольга Александровна Сосновская
Дата внесення: 19 Лист 2019 12:51
Останні зміни: 19 Лист 2019 12:51
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/28837

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу