Українська мова в грі: проблемні завдання, конкурси, змагання, цікаві факти, тести, квести. Навч. посіб. /О. Остапченко. – К.: Київ. ун-т ім. Б. Грінченка, 2018. – 224 с.

Остапченко Олена (2019) Українська мова в грі: проблемні завдання, конкурси, змагання, цікаві факти, тести, квести. Навч. посіб. /О. Остапченко. – К.: Київ. ун-т ім. Б. Грінченка, 2018. – 224 с. 978-617-658-057-7.

[thumbnail of O_Ostapchenko_Avtor_svid_FUFKM.pdf] Текст
O_Ostapchenko_Avtor_svid_FUFKM.pdf

Download (62kB)

Анотація

Видання пропонує трансформований через технологію навчальної гри матеріал з фонетики, графіки, орфографії, лексикології, фразеології, граматики сучасної української мови, риторики, окремі відомості з історії мови, етимології, загального мовознавства, цікаві факти про українську мову й мови світу. Це проблемні завдання, лінгвістичні ігри, мовні загадки та парадокси, матеріали для конкурсів, вікторин, турнірів, брейн-рингів, квестів, які можна використати на заняттях, в позааудиторній, гуртковій та індивідуальній роботі зі студентами, учнями, для самостійного чи родинного читання на дозвіллі. До абсолютної більшості запитань і завдань подано короткі відповіді. Для учнів, студентів, викладачів, широкого кола читачів, які цікавляться мовою.

Тип елементу : Патент/свідоцтво
Ключові слова: Ігрові навчальні технології; проблемне завдання; лінгвістична гра; квест; тест; мовний турнір; змагання
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Свідоцтво на реєстрацію авторського права на науковий твір
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет української філології, культури і мистецтва > Кафедра української мови
Користувач, що депонує: Олена Вадимівна Остапченко
Дата внесення: 12 Груд 2022 16:03
Останні зміни: 12 Груд 2022 16:03
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/29646

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу