Розвиток освіти дорослих в Ірландії крізь призму освітніх документів ЮНЕСКО

Ситник, Ольга Іванівна (2019) Розвиток освіти дорослих в Ірландії крізь призму освітніх документів ЮНЕСКО Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова. Серія 5. Педагоічні науки: реалії та перспективи (67). с. 251-255. ISSN 2311-5491

[thumbnail of O_Sytnyk_NCh_19_FLMD_PI.pdf]
Перегляд
Текст
O_Sytnyk_NCh_19_FLMD_PI.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

Стаття присвячена дослідженню освіти дорослих в Ірландії у контексті освітніх документів ЮНЕСКО. Автор надає загальну характеристику міжнародній діяльності Організації Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури у галузі розвитку освіти дорослих. У статті проаналізовано основні функції діяльності ЮНЕСКО, виокремлено пріоритетні напрями роботи шістьох міжнародних конференцій з освіти дорослих КОНФІНТЕА, які сприяли формуванню, становленню та розвитку освіти дорослих у світовому контексті, схарактеризовано основні документи, що стали результатом роботи міжнародних конференцій та опорною точкою у розробці законодавчих баз освіти дорослих на національному рівні. Таким чином, автор робить спробу дослідити участь Ірландії у роботі міжнародних конференцій. З метою повного висвітлення основних аспектів розвитку освіти дорослих в Ірландії акцентовано увагу на дослідженні міжнародного співробітництва з освіти дорослих та його значення у подальшому розвитку освіти дорослих у цій країні.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: освіта дорослих; освіта упродовж життя; міжнародне співробітництво з освіти дорослих; міжнародні організації освіти дорослих; законодавча база освіти дорослих; ЮНЕСКО; міжнародні конференції з освіти дорослих; КОНФІНТЕА.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра іноземних мов та методик навчання
Користувач, що депонує: Ю.В. Руднік
Дата внесення: 11 Груд 2019 12:10
Останні зміни: 11 Груд 2019 12:10
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/29801

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу