Державний вплив на економіку та підприємництво: окремі порівняльно-правові питання

Баклан, Олег Володимирович (2020) Державний вплив на економіку та підприємництво: окремі порівняльно-правові питання Вісник Південного регіонального центру Національної академії правових наук України (22 (3)). с. 74-82. ISSN 2312-6566

[thumbnail of O_Baklan_Visnik_2020_22_3_FPMV.pdf]
Перегляд
Текст
O_Baklan_Visnik_2020_22_3_FPMV.pdf

Download (348kB) | Перегляд

Анотація

У статті розглядається та аналізуються окремі погляди та думки вчених юристів та економістів на визначення ролі держави щодо упорядкування суспільних відносин у певних сферах економіки та підприємництва, в окремих галузях суспільного життя тощо. З урахуванням зробленого аналізу, висловлюються власні міркування з окреслених питань.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: державний вплив; економіка; підприємництво; регулювання
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра публічного та приватного права
Користувач, що депонує: професор Олег Володимирович Баклан
Дата внесення: 14 Квіт 2020 14:27
Останні зміни: 14 Квіт 2020 14:27
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/31221

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу