Дослідження продуктивності безпроводових вбудованих систем

Бурячок, Володимир Леонідович та Соколов, Володимир Юрійович та Кіпчук, Феодосій Валентинович (2020) Дослідження продуктивності безпроводових вбудованих систем In: I Міжнародна науково-практична конференція «Безпека ресурсів інформаційних систем», 16, 17 квітня 2020 р., Чернігів.

[thumbnail of V_Buriachok_V_Sokolov_F_Kipchuk_SISR_1.pdf]
Перегляд
Текст
V_Buriachok_V_Sokolov_F_Kipchuk_SISR_1.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

У тезах представлені результати тестування навантаження вбудованих апаратних платформ для рішень Internet of Things. Проаналізовано можливості обладнання. Операційні системи різних виробників були об'єднані в єдину класифікацію і для двох найпопулярніших операційних систем проведено тестування навантаження, яке проводилось на зовнішньому та внутрішньому адаптерах безпроводової мережі. Було розроблено власне програмне рішення на основі мови програмування Python. Кількість пристроїв безпроводового зв’язку становила від 7 до 14. Експериментальні результати будуть корисні при розгортанні безпроводової інфраструктури для невеликих комерційних та наукових безпроводових мереж.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Тези)
Додаткова інформація: ISBN: 978-617-7571-83-3
Ключові слова: безпроводові системи
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет інформаційних технологій та математики > Кафедра інформаційної та кібернетичної безпеки імені професора Володимира Бурячка
Користувач, що депонує: Volodymyr Sokolov
Дата внесення: 14 Трав 2020 06:09
Останні зміни: 14 Трав 2020 06:09
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/31375

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу