Проєктування систем використання інформаційно-комунікаційних технологій в освіті

Козир, Маргарита Валентинівна (2020) Проєктування систем використання інформаційно-комунікаційних технологій в освіті Virtus (43). с. 105-111. ISSN 2410-4388

[thumbnail of Kozyr_Virtus_Journal43_2020_PI.pdf]
Перегляд
Текст
Kozyr_Virtus_Journal43_2020_PI.pdf

Download (1MB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://conference-ukraine.com.ua/ru/virtus/archive...

Анотація

У статті автор наголошує на взаємодії між курсами вищої, додаткової, середньої і загальної освіти, створюючи тим самим об'єктивні умови для формування стійких систем безперервного навчання, підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів на глобальному, національному та регіональному рівнях, що і є одним із пріоритетних напрямів сучасної освіти. З метою узагальнення системи використання ІКТ в освітньому процесі автор характеризує чотири сегменти даної системи: створення матеріалів для навчальних програм, організація впровадження ІК-технологій, ІКТ-середовище мережі закладів загальної середньої освіти, ІКТ у вищій освіті; визначає досвід щодо підходів до розвитку та проектування Е-середовища закладів вищої освіти України та зарубіжжя; здійснює аналіз поняттєво-термінологічного апарату дослідження.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: Глобальне суспільство знань; діджиталізація; ІКТ-система; інновації; інформаційно-комунікаційні технології в освіті; онлайн-освіта; цифрові комунікації.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Збірники наукових праць
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра теорії та історії педагогіки
Користувач, що депонує: к.п.н. Маргарита Валентинівна Козир
Дата внесення: 07 Вер 2020 11:35
Останні зміни: 07 Вер 2020 11:35
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/31730

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу