Дослідження та розробка освітніх програм як способу ефективності морального виховання дітей дошкільного віку

Пономаренко, Тетяна Олександрівна та Шинкар, Тетяна Юріївна (2020) Дослідження та розробка освітніх програм як способу ефективності морального виховання дітей дошкільного віку Колективна (три і більше авторів). Vector of modern pedagogical and psychological science in Ukraine and EU countries: collective monograph. Cuiavian University in Wloclawek. Baltija Publishing, Польща.

[thumbnail of T_Ponomarenko_T_Shynkar_TSADOEPAAWOEOMEOPC_2020.pdf]
Перегляд
Текст
T_Ponomarenko_T_Shynkar_TSADOEPAAWOEOMEOPC_2020.pdf

Download (932kB) | Перегляд

Анотація

Людині потрібно швидко, безболісно і конструктивно адаптуватися до соціальної реальності сучасного суспільства, що характеризується шаленою динамікою розвитку, насиченістю інформаційного простору, постійними соціально-політичними та економічними змінами. Це вимагає морального виховання дітей дошкільного віку, формування у них здатності розуміти соціальне середовище, поводитися з ним по-людськи та жити в гармонії з ним.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: освіта;освітні програми; моральне виховання; дошкільний вік
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра дошкільної освіти
Користувач, що депонує: Кафедра Дошкільної освіти
Дата внесення: 21 Жов 2020 09:15
Останні зміни: 21 Жов 2020 09:15
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/32271

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу