Організація дошкільної освіти в Україні: методичний супровід

Шинкар, Тетяна Юріївна (2020) Організація дошкільної освіти в Україні: методичний супровід Periodyk Naukowy Akademii Polonijnej. с. 207-211. ISSN 2543-8204 (Online)1895-9911 (Print)

[thumbnail of Shynkar_ODOvYMP_2020.pdf]
Перегляд
Текст
Shynkar_ODOvYMP_2020.pdf

Download (451kB) | Перегляд

Анотація

Успіх дошкільного закладу залежить від рівня професійної та педагогічної компетентності педагогів дошкільних закладів. Тому першочерговим завданням є якісна методична підтримка - надання систематичної, своєчасної допомоги вчителям. Незважаючи на низку дослідницьких досліджень та існуючий фокус уваги до проблеми методичного забезпечення в освітніх установах, на сьогодні майже немає наукових досліджень, присвячених сучасному стану проблеми та шляхам її реформування. Проведено аналіз періодичних видань України, який є орієнтиром у методичній роботі, містить корисні рекомендації, відповіді на важливі питання, інструменти для роботи з дітьми, є авторитетним серед вчителів першої ланки освіти. Автор уточнює підходи до аспектів методичного забезпечення в сучасних дошкільних навчальних закладах України, а саме: планування методичної роботи; образ методолога; використання інноваційних та інтерактивних методичних форм у професійній підготовці вчителів.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: Дошкільний навчальний заклад; методична робота; методична служба; методист; періодичне видання.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у наукометричних базах > Index Copernicus
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра дошкільної освіти
Користувач, що депонує: Кафедра Дошкільної освіти
Дата внесення: 12 Лист 2020 12:11
Останні зміни: 12 Лист 2020 12:11
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/32647

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу