Питання щодо інноваційної педагогічної діяльності вчителя (стаття в колективній монографії "Сучасний підхід до знань з розвитку менеджменту")

Merkulova, Svitlana Ivanivna та Fedorova, Nina Fedorivna та Madzigon, Vasily Mykolaiovych (2020) Питання щодо інноваційної педагогічної діяльності вчителя (стаття в колективній монографії "Сучасний підхід до знань з розвитку менеджменту") Колективна (три і більше авторів). Modern Approaches to Knowledge Management Development (Collective monograph). Ljubljana, Slovenia: Ljubljana School of Business, Ljubljana, Slovenia.

[thumbnail of S_Merkulova_Monograph_2020_IF.pdf]
Перегляд
Текст
S_Merkulova_Monograph_2020_IF.pdf

Download (415kB) | Перегляд
Офіційне посилання: https://www.vspv.si

Анотація

Кожний період розвитку суспільства і освіти, в тому числі, відзначаються соціально-політичними подіями і характеризуються певними умовами, що потребують змін в усіх сферах життя, а також у педагогіці. Сьогодні середня освіта має відповідати вимогам часу, готувати молоде покоління бути конкурентним на ринку праці. Зміни базуються на втіленні нового, не існуючого або існуючого в іншій діалектичній формі. У різні часи розвитку суспільства школа віддзеркалювала певну епоху. Так у 80-х роках ХХ століття учителів, які застосовували у своїй педагогічній діяльності інноваційні технології почали називати вчителями-новаторами. Такими вчителями були: : А. Захаренко, А. Сологуб, А. Алфімов, М. Гузик, О. Щербаков, П.А. Гевал та багато інших. Учитель - головна постать у формуванні майбутнього громадянина будь-якої країни. Тому автори статті звертають увагу на читача яким має бути учитель. Він першим у своїй професійній діяльності використовує інноваційні педагогічні технології, які розкриваються у тексті статті.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Додаткова інформація: Стаття в колективній монографії (3 і більше авторів), виданій за кордоном
Ключові слова: інновація; педагогічна діяльність; інвестиції
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра англійської філології та перекладу
Користувач, що депонує: к.п.н. Світлана Іванівна Меркулова
Дата внесення: 26 Лист 2020 07:23
Останні зміни: 26 Лист 2020 07:23
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/32975

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу