Створення проекту wxWidgets та опис подій у С++

Рудик, Олександр Борисович та Холодова, Олена Станіславівна (2018) Створення проекту wxWidgets та опис подій у С++ Комп'ютер у школі та сім'ї (4(148)). с. 19-29. ISSN 2307–9851

[thumbnail of O_Rudyk_O_Нolodova_CSF_148.pdf]
Перегляд
Текст
O_Rudyk_O_Нolodova_CSF_148.pdf

Download (3MB) | Перегляд
Офіційне посилання: https://vlapinsky.at.ua/CSF2018/CSF_04.pdf?fbclid=...

Анотація

Описано створення простого подійно та об’єктно орієнтованого проекту wxWidgets у середовищі CodeBlocls у вигляді опису частини практичної роботи. Її використання як навчального матеріалу не передбачає наявності в учня надійних знань й умінь з програмування і навіть допомоги учителя. Подано перелік найчастіше використовуваних подій з їх тлумаченням.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: подійно та об’єктно орієнтоване програмування; С++; CodeBlocks, wxWidgets; створення проекту
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Інститут післядипломної освіти > Кафедра природничо-математичної освіти і технологій
Користувач, що депонує: доцент Олександр Борисович Рудик
Дата внесення: 08 Груд 2020 17:30
Останні зміни: 08 Груд 2020 17:30
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/33298

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу