Теорія і методологія неперервної професійної освіти

Хоружа, Людмила Леонідівна та Тадеуш, Олена Миколаївна (2020) Теорія і методологія неперервної професійної освіти Неперервна професійна освіта: теорія і практика (1(62)). с. 7-16. ISSN 1609-8595

[thumbnail of L_Horuza_O_Tadeush_NPO_62_PI.pdf]
Перегляд
Текст
L_Horuza_O_Tadeush_NPO_62_PI.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

У статті здійснено аналіз сучасних підходів до організації партнерської взаємодії освіти та бізнесу; охарактеризовано специфічні особливості та сучасні форми розвитку партнерської взаємодії ЗВО і бізнес-корпорацій. Авторами визначено, що партнерство вищої освіти та бізнесу є досить специфічним видом співробітництва і передбачає широкий спектр напрямів їх діяльності, поліаспектність цілей та поліфункціональність можливостей, а також підкреслено, що налагодження продуктивного механізму співпраці між університетами та бізнесом дозволить підвищити якість освітньої діяльності та виробити шляхи трансферу технологій у виробництві. Авторами презентовано нову освітньо-професійну програму підготовки магістрів за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки"Корпоративна освіти та розвиток персоналу".

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: корпоративна освіта; корпоративний університет; партнерство; партнерство освіти та бізнесу; партнерська взаємодія; розвиток персоналу.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра теорії та історії педагогіки
Користувач, що депонує: Людмила Леонідівна Хоружа
Дата внесення: 04 Груд 2020 11:32
Останні зміни: 04 Груд 2020 11:32
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/33451

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу