Типологія вхідних груп вбудованих та вбудовано-прибудованих підприємств торгівлі

Яремчук, Олег Михайлович та Кулик, Андрій Віталійович (2020) Типологія вхідних груп вбудованих та вбудовано-прибудованих підприємств торгівлі Проблеми розвитку міського середовища (1(24)). с. 42-52.

[thumbnail of O_Yaremchuk_Prms_24_2020_1_7.pdf]
Перегляд
Текст
O_Yaremchuk_Prms_24_2020_1_7.pdf

Download (488kB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cg...

Анотація

У статті розглядається типологія вхідних груп підприємств торгівлі вбудованого типу. Зокрема наводяться різні підходи та класифікації, розроблення яких дає змогу говорити про вхідну групу як сукупність обов’язкових та необов’язкових елементів, набір яких постійно варіюється. Так, виділяються вхідні групи, спроектовані на нюансі та на контрасті, вхідні групи з основними та додатковими елементами. Також в статті розглядається вплив вхідних груп на архітектуру історичних будівель та районів. Проблема потребує нагального рішення з боку влади та стає актуальним питанням при проектуванні вхідної групи архітектором.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: вхідна група; вбудовані підприємства; будівля; архітектура; типологія
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет журналістики > Кафедра реклами та зв'язків з громадськістю
Користувач, що депонує: ст.виклада Олег Михайлович Яремчук
Дата внесення: 07 Груд 2020 07:45
Останні зміни: 07 Груд 2020 07:45
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/33518

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу