Вади й недоліки у мультимедійних презентаціях: досвід побудови класифікації

Деордіца, Таяна та Білевич, Світлана та Вороніна, Марина та Гладушина, Раїса Михайлівна (2020) Вади й недоліки у мультимедійних презентаціях: досвід побудови класифікації Вища школа (10(194). с. 23-39. ISSN 1682-2366

[thumbnail of T_Deorditsa_R_Gladushyna_VS_10_2020.pdf]
Перегляд
Текст
T_Deorditsa_R_Gladushyna_VS_10_2020.pdf

Download (310kB) | Перегляд

Анотація

У статті репрезентовано авторську класифікацію презентаційних вад і недоліків як проявів порушень специфічних принципів ергономічного проєктування мультимедійних систем. Запропонована класифікація покликана відображати такі вади й недоліки у формі, зручній для їх перегляду та розпізнавання. Завдяки цьому вона може слугувати студентам і викладачам корисним дидактичним засобом для здійснення контролю і самоконтролю ергономічної якості мультимедійних презентацій, призначених для візуального супроводу усних доповідей.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: мультимедійна система; мультимедійна презентація; ергономічне проєктування; вади й недоліки; класифікація.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра психології особистості та соціальних практик
Користувач, що депонує: Доцент Раїса Михайлівна Гладушина
Дата внесення: 18 Груд 2020 08:56
Останні зміни: 18 Груд 2020 08:56
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/33763

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу