Вплив художнього дискурсу на формування мотивації студентів до вивчення іноземної мови через відображення авторської картини світу

Лабунець, Юлія Олегівна (2020) Вплив художнього дискурсу на формування мотивації студентів до вивчення іноземної мови через відображення авторської картини світу Збірник наукових праць «Вчені записки Таврійського національного університету імені В.І.Вернадського» Серія «Філософія. Соціальні комунікації» (2). с. 152-157.

[thumbnail of Labunets_IADF.pdf]
Перегляд
Текст
Labunets_IADF.pdf

Download (3MB) | Перегляд

Анотація

У статті проаналізовано визначення, особливості та основні характеристики дискурсу загалом та зокрема художнього дискурсу, які могли б бути використані для вивчення іноземної мови. У статті розглядається проблема впливу художнього дискурсу через представлення світогляду автора з мотиваційної точки зору. Основні підходи до вивчення дискурсу розглядаються з кількох ракурсів. Використання впливу художнього дискурсу як потужного впливу на формування компетентності студентів з іноземної мови для свідомого набуття компетенції іноземної мови та формування вторинної мовної особистості - це сучасна можливість сприяти навчанню мови, особливо для процесу вивчення іноземних мови. Визначено та обговорено зростання мотивації до вивчення цільової мови, для цього необхідне використання прикладів іноземного художнього дискурсу. Дані збираються з емпіричного дослідження, методу залученого спостереження, інтерв'ю та років роботи старшим викладчем кафедри іноземних мов і методик їх навчання. З цієї точки зору автор акцентував увагу на важливості розуміння стратегій художнього дискурсу автора як сильного чинника впливу на мотивацію до самовдосконалення.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: дискурс, художній дискурс, іншомовний художній дискурс, відображення авторської країни світу, вторинна мовна особистість, мовна особистість автора, мотивація до вивчення іноземної мови.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра іноземних мов та методик навчання
Користувач, що депонує: Ю.В. Руднік
Дата внесення: 23 Груд 2020 12:57
Останні зміни: 23 Груд 2020 12:57
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/33967

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу