Упровадження медіа-практик у роботу бібліотек для дітей та юнацтва

Поліщук, Тетяна Ігорівна та Кравчук, Олександра (2020) Упровадження медіа-практик у роботу бібліотек для дітей та юнацтва Образ (1(33)). с. 42-50. ISSN 2415-8496

[thumbnail of Obraz_133_2020_Polishchuk_Kravchuk.pdf]
Перегляд
Текст
Obraz_133_2020_Polishchuk_Kravchuk.pdf

Download (664kB) | Перегляд

Анотація

Актуальність дослідження обумовлена розширенням медіа-простору українських бібліотек для дітей та юнацтва та використання медіа-практик на їх сторінках в соціальних мережах. Метою є вивчення та порівняння застосованих медіа-практик вітчизняними бібліотеками для дітей та юнацтва, розгляд нових форм роботи із застосуванням медіа-контенту бібліотека- ми для молоді та ілюстрування їх привабливості для користувача. Для вирішення поставлених завдань було застосовано метод аналізу контенту бібліотек в нових медіа, методи порівняння, узагальнення та соціокомунікації. Присутність бібліотек у нових медіа привертає увагу молоді, а інформаційно-комунікаційні технології стають посередниками між книгозбірнею та користу- вачем. Важливою складовою привабливості сторінки бібліотеки у соціальних мережах є не лише розширення нових каналів комунікації, а й створення авторського медіа-контенту.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: бібліотечна комунікація; медіа-практики; медіа-простір; соціальні мережі;хештег.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет української філології, культури і мистецтва > Кафедра інформаційних комунікацій
Користувач, що депонує: Тамара Ростовцева
Дата внесення: 13 Січ 2021 10:27
Останні зміни: 13 Січ 2021 10:27
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/34330

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу