Підтримка країн у напрямку запобігання поширенню пандемії Covid-19 у практиці світового банку (на прикладі міжнародно-правової співпраці з Україною)

Буличева, Наталія Анатоліївна та Буличев, Андрій Олегович та Колесник, Вікторія Анатоліївна (2021) Підтримка країн у напрямку запобігання поширенню пандемії Covid-19 у практиці світового банку (на прикладі міжнародно-правової співпраці з Україною) Колективна (три і більше авторів). Сучасні аспекти науки: IV-й том колективної монографії. Видавнича група «Наукові перспективи», Київ.

[thumbnail of N_Bulycheva_A_Bulychev_V_Kolesnyk_San_IV_NP.pdf]
Перегляд
Текст
N_Bulycheva_A_Bulychev_V_Kolesnyk_San_IV_NP.pdf

Download (238kB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://perspectives.pp.ua/public/site/mono/monogra...

Анотація

Здійснено аналіз правових аспектів практики міжнародних фінансових організацій, в тому числі і групи Світового банку, в напрямку надання міжнародної підтримки, спрямованої на боротьбу з наслідками поширення COVID-19.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: група Світового банку; COVID-19; міжнародне співробітництво; соціальна допомога; фінансові ресурси; суверенні права держави
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра публічного та приватного права
Користувач, що депонує: Наталія Анатоліївна Буличева
Дата внесення: 24 Лют 2021 08:54
Останні зміни: 24 Лют 2021 08:54
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/34890

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу