Автореферат - Психологічні чинники розвитку довіри до викладача у студентів технічного університету

Лашко, Олена Вікторівна (2021) Автореферат - Психологічні чинники розвитку довіри до викладача у студентів технічного університету Кандидат thesis, Київський університет імені Бориса Грінченка.

[thumbnail of Автореферат Лашко О. В..pdf]
Перегляд
Текст
Автореферат Лашко О. В..pdf

Download (850kB) | Перегляд

Анотація

Дисертацію присвячено розгляду психологічних чинників розвитку довіри до викладача у студентів технічного університету. Здійснено комплексне теоретико-емпіричне дослідження форм прояву довіри, її специфіки та механізмів розвитку. Виділено основні наукові підходи до вивчення окресленої проблеми. Набули подальшого розвитку та узагальнення погляди щодо значущості довіри студентів до викладача в умовах фахової підготовки. Виявлено зв’язки між чинниками розвитку довіри, виділено факторну структуру розвитку довіри до викладача у технічному університеті. Обґрунтовано особливості побудови та висвітлено результати апробації програми розвитку довіри студентів технічного університету до викладача в екофасилітативному підході. Визначено перспективи подальших наукових пошуків особливостей прояву і розвитку досліджуваного феномену.

Тип елементу : Спеціалізовані вчені ради (Кандидат)
Ключові слова: довіра, студент, викладач, освітня взаємодія, технічний університет, психологічні чинники, розвиток довіри, факторна структура розвитку довіри, екологізація, екофасилітація.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Автореферати > Спецради Університету
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > НМЦ > НМЦ досліджень, наукових проектів та програм
Користувач, що депонує: Ганна Сало
Дата внесення: 19 Бер 2021 17:43
Останні зміни: 19 Бер 2021 17:43
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/35420

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу