Здоров’я як індикатор оптимального реагування людини на ноосферні, глобалізаційні, інформаційні та пандемічні процеси

Мієр, Тетяна Іванівна (2021) Здоров’я як індикатор оптимального реагування людини на ноосферні, глобалізаційні, інформаційні та пандемічні процеси Колективна (три і більше авторів). National Health as Determinant of Sustainable Development of Society: Monograph. School of Economics and Management in Public Administration in Bratislava, Bratislava.

[thumbnail of T_Miyer_ZIORLOGIPP.pdf] Текст
T_Miyer_ZIORLOGIPP.pdf

Download (1MB)

Анотація

Здоров’я як науковий феномен досліджується з акцентом на морфологічній цілісності, процесуальному і функціональному станах біологічного, фізичного, духовного, психічного, соціального здоров’я. Також здоров’я вивчається як ресурс розвитку суспільства та як засіб, що забезпечує результативний перебіг іншого процесу (освітнього, виробничого тощо) чи виду діяльності (освітньої, професійної, пізнавальної тощо). Розуміння сутності феномену «здоров’я» доповнено його розглядом як індикатора оптимального реагування людини на той чи інший процес, об’єкт, суб’єкт, явище, умови тощо. У контексті сучасності здоров’я розглянуто як індикатор оптимального реагування людини на ноосферні процеси, процеси глобалізацію світу, інформатизацію всіх без винятку сфер життєдіяльності та на процес пандемії.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: здоров'я; індикатор оптимального реагування; ноосфера; глобалізація; інформатизація; пандемія; В. Вернадський
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра початкової освіти
Користувач, що депонує: Олена Іванівна Агоста
Дата внесення: 23 Квіт 2021 07:04
Останні зміни: 23 Квіт 2021 07:04
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/35992

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу