Соціально-економічний розвиток міст в умовах децентралізації: колективна монографія

Акіліна, Олена Володимирівна та Гладкова, Валентина Миколаївна та Жукова, Юлія Миколаївна та Звонар, Віктор Павлович та Ільїч, Людмила Миколаївна та Кожем’якіна, Світлана Миколаївна та Марухленко, Оксана В'ячеславівна та Михацька, Алла Валер'янівна та Панченко, Алла Гнатівна та Поспєлова, Тетяна Вадимівна та Тимчик, Олена Анатоліївна та Удовиченко, Володимир Петрович та Яковенко, Ігор Валентинович та Безкровний, О. В. та Болдирєва, Л. М. та Войналович, І. А. та Головко, Л. В. та Головко, Т. В та Горемикіна, Ю. В та Дяконенко, О. І. та Жаховська, В. Л та Єфременко, К. С. та Калашнікова, Т. М та Котенко, Т. М та Краєвська, Г. О та Маршавін, Ю. М та Мурована, Т. О та Осецький, В. Л. та Самойлик, Ю. В. та Томілін, О. О. та Шабранська, Н. І. та Щукін, Б. М. (2021) Соціально-економічний розвиток міст в умовах децентралізації: колективна монографія Колективна (три і більше авторів). Соціально-економічний розвиток міст в умовах децентралізації : колективна монографія. Ун-т ім. Б. Грінченка, Київ.

[thumbnail of Monograph_kol_2021_FITU.pdf] Текст
Monograph_kol_2021_FITU.pdf

Download (7MB)

Анотація

У монографії досліджено теоретичні, методологічні та практичні аспекти соціально-економічного розвитку міст в умовах децентралізації. Обґрунтовано теоретико-методологічні основи забезпечення і формування інституційних засад соціально-економічного розвитку міст. Значну увагу приділено визначенню пріоритетних напрямів і шляхів активізації участі громадян в розвитку міст. Визначено стратегічні напрями формування моделі сталого соціально-економічного розвитку міст. Для науково-педагогічних працівників, керівників органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування та фахівців, які займаються питаннями децентралізації та соціально-економічного розвитку громад, аспірантів, студентів спеціальностей 073 «Менеджмент», 281 «Публічне управління та адміністрування», 051 «Економіка», 081 «Право».

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Додаткова інформація: https://doi.org/10.28925/0973.2021.532km
Ключові слова: соціально-економічний розвиток міст; децентралізація;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет економіки та управління > Кафедра управління
Користувач, що депонує: Валерій Смуров
Дата внесення: 26 Квіт 2021 12:40
Останні зміни: 10 Січ 2022 11:45
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/36136

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу