Релігієзнавство. Посiбник для студентiв вищих навчальних закладiв денної, заочної та дистанцiйної форм навчання

Титаренко, Віта Володимирівна та Горкуша, Оксана Василівна (2021) Релігієзнавство. Посiбник для студентiв вищих навчальних закладiв денної, заочної та дистанцiйної форм навчання Київський університет імені Бориса Грінченка.

[thumbnail of V_Tytarenko_RZNP_IFF.pdf] Текст
V_Tytarenko_RZNP_IFF.pdf - Опублікована версія

Download (2MB)

Анотація

У посiбнику розглянуто коло релiгiєзнавчих тем, якi є найпоширенiшими у викладаннi релiгiєзнавчих дисциплiн. Вiдмiннiсть посiбника полягає в тому, що автори, не претендуючи на всеохопнiсть релiгiєзнавчої тематики, зосередились на поглибленому фiлософському, методологiчному, свiтоглядному, прогностичному аспектах осмислення проблем буття релiгiї як в її iсторичнiй ретроспективi, так i в сучасностi, як в глобальних свiтових масштабах, так i окреслених українськими теренами. Посiбник мiстить систематизований навчальний матерiал, включає завдання i вправи для самоконтролю студентiв, основний перелiк базових термiнiв i понять, варiанти самостiйних робiт, що мiстять рiзнотипнi форми завдань (тестовi, закритi, вiдкритi), широкий перелiк додаткових джерел (в тому чистi iнтернет-джерела та хрестоматiйний матерiал) для самостiйного поглибленого опрацювання дисциплiни, творчої i дослiдницької роботи. Для студентiв бакалаврату денної, заочної, дистанцiйної форм навчання вищих навчальних закладiв.

Тип елементу : Підручник/посібник
Ключові слова: релігієзнавство; посібник; історія релігії; свобода совісті
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Навчальні посібники
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет суспільно-гуманітарних наук > Кафедра філософії та релігієзнавства
Користувач, що депонує: Віта Володимирівна Титаренко
Дата внесення: 18 Трав 2021 07:01
Останні зміни: 18 Трав 2021 07:01
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/36392

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу