Інформаційні технології у вищій школі (в умовах пандемії)

Неведомська, Євгенія Олексіївна (2021) Інформаційні технології у вищій школі (в умовах пандемії) Колективна (три і більше авторів). Digital transformation of society: theoretical and applied approaches: monograph. Publishing House of University of Technology, Katowice, Katowice, Poland.

[thumbnail of Y_Nevedomska_Monografia_2021_FZFVS.pdf] Текст
Y_Nevedomska_Monografia_2021_FZFVS.pdf

Download (1MB)
Офіційне посилання: https://www.wst.com.pl/

Анотація

Національною стратегією розвитку освіти в Україні зазначено, що пріоритетом розвитку освіти є впровадження сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, які забезпечують удосконалення навчально-виховного процесу, доступність та ефективність освіти, підготовку молодого покоління до життєдіяльності в інформаційному суспільстві. Пандемія коронавірусу COVID-19, локдаун та карантинні обмеження 2020-2021 рр. виявили готовність кожного вищого навчального закладу України реагувати на глобальні виклики сьогодення та надавати якісні освітні послуги. Саме інформаційні технології забезпечили навчальну та викладацьку діяльність в умовах пандемії. У статті розкрито особливості використання інформаційних технологій під час навчання студентів Київського університету імені Бориса Грінченка та готовність викладачів працювати в дистанційному режимі.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: інформаційні технології; пандемія коронавірусу COVID-19; електронне навчання; електронний навчальний курс
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет здоров’я, фізичного виховання і спорту > Кафедра фізичної терапії та ерготерапії
Користувач, що депонує: Доцент Євгенія Олексіївна Неведомська
Дата внесення: 01 Лист 2021 07:57
Останні зміни: 04 Січ 2022 13:19
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/37964

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу