Методи наукових досліджень у баскетболі

Сушко, Руслана Олександрівна та Мітова, Олена (2021) Методи наукових досліджень у баскетболі ТОВ підприємство «Дріант», Дніпро.

[thumbnail of O_Mitova_R_Sushko_basket_doslid.pdf] Текст
O_Mitova_R_Sushko_basket_doslid.pdf

Download (3MB)

Анотація

У навчальному посібнику представлено теоретико-методичні основи науково-дослідної роботи в баскетболі та різні методи контролю стану й рівня підготовленості спортсменів, які можуть бути застосовані тренерами у процесі підготовки спортсменів, а також студентами при проведенні наукових досліджень під час навчання у закладах вищої освіти. Навчальний посібник сприятиме самостійному засвоєнню матеріалу зі спеціальних дисциплін. Посібник створено для підвищення якості виконання та оформлення науково-дослідних кваліфікаційних робіт здобувачів І-ІІІ рівнів вищої освіти. Авторами зібрано та проаналізовано матеріал, накопичений у вітчизняній та зарубіжній літературі, а також представлено результати власних досліджень. Рекомендовано для здобувачів І-ІІІ рівнів вищої освіти, викладачів закладів вищої освіти галузі знань «Фізична культура і спорт», викладачів фізичного виховання, вчителів фізичної культури, тренерів з баскетболу, спортсменів різної кваліфікації.

Тип елементу : Підручник/посібник
Ключові слова: Баскетбол; методи досліджень; тести; науково-дослідна робота
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Навчальні посібники
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет здоров’я, фізичного виховання і спорту > Кафедра фізичного виховання і педагогіки спорту
Користувач, що депонує: Руслана Олександрівна Сушко
Дата внесення: 01 Лист 2021 08:45
Останні зміни: 01 Лист 2021 08:45
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/37965

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу