Модернізація освіти в цифровому вимірі: монографія

Морзе, Наталія Вікторівна та Смирнова-Трибульська, Євгенія Миколаївна та Бойко, Марія Анатоліївна та Буйницька, Оксана Петрівна та Василенко, Світлана Василівна та Воротникова, Ірина Павлівна та Гриневич, Лілія Михайлівна та Варченко-Троценко, Лілія Олександрівна та Вембер, Вікторія Павлівна та Тютюнник, Анастасія Володимирівна та Терлецька, Тетяна Сергіївна та Настас, Дар'я Леонідівна (2021) Модернізація освіти в цифровому вимірі: монографія Колективна (три і більше авторів). Київський університет імені Бориса Грінченка, Київ.

[thumbnail of Модернізація освіти в цифровому вимірі: монографія / за наук. ред. Н. Морзе, О. Буйницької. — К. : Київ. ун-т ім. Б. Грінченка, 2021. — 300 с.] Текст (Модернізація освіти в цифровому вимірі: монографія / за наук. ред. Н. Морзе, О. Буйницької. — К. : Київ. ун-т ім. Б. Грінченка, 2021. — 300 с.)
N_Morze_O_Buinytska_MoPed_Monograph_FITU_NDL_IO.pdf - Опублікована версія

Download (17MB)

Анотація

Колективна монографія підготовлена за результатами досліджень у рамках реалізації міжнародного проєкту «Модернізація педагогічної вищої освіти з використання інноваційних інструментів викладання» (MoPED) програми ЄС Еразмус + КА2 (Співпраця задля розвитку інновацій та обміну успішними практиками) — Розвиток потенціалу вищої освіти, № 586098-EPP-1-2017-1-UA-EPPKA2-CBHE-JP. Монографія містить наукові статті, які підготовлені й опубліковані в різних виданнях України та світу, що адресовані здобувачам, науковцям, науково-педагогічним та педагогічним працівникам закладів вищої, передвищої та середньої освіти.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: MoPed; модернізація педагогічної освіти; інноваційні педагогічні технології; цифрова компетентність; цифрові інструменти
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Інститут післядипломної освіти > Кафедра природничо-математичної освіти і технологій
Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > НДЛ цифровізації освіти
Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра комп'ютерних наук і математики
Користувач, що депонує: Вікторія Павлівна Вембер
Дата внесення: 15 Лист 2021 08:03
Останні зміни: 15 Лист 2021 08:03
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/38542

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу