Прикладні аспекти аналізу та синтезу політик безпеки

Козачок, Валерій Анатолійович та Коршун, Наталія Володимирівна та Мазур, Наталія Петрівна та Платоненко, Артем Вадимович та Складанний, Павло Миколайович (2021) Прикладні аспекти аналізу та синтезу політик безпеки Київський університет імені Бориса Грінченка, Київ.

[thumbnail of V_Kozachok_N_Korshun_N_Mazur_A_Platonenko_P_Skladannyi_PAAtaSPB.pdf] Текст
V_Kozachok_N_Korshun_N_Mazur_A_Platonenko_P_Skladannyi_PAAtaSPB.pdf - Представлена версія
Restricted to Тільки зареєстровані користувачі

Download (3MB)

Анотація

У посібнику розглянуто основи сучасної теорії синтезу та аналізу політик інформаційної безпеки. Наведена нормативно-правова основа створення політик інформаційної безпеки, вимоги міжнародних стандартів, документи, що забезпечують реалізацію політики безпеки. Наведено приклади реалізації політик інформаційної безпеки, налаштування основних компонентів системи захисту. Контрольні запитання допоможуть студенту в підготовці до перевірки рівня знань. Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за спеціальністю “Кібербезпека”, а також може бути корисний для аспірантів, викладачів навчальних закладів відповідних спеціальностей, фахівців у галузі знань 12 Інформаційні технології.

Тип елементу : Підручник/посібник
Ключові слова: кібербезпека; безпека; аналіз, інформаційна безпека
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Навчальні посібники
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет інформаційних технологій та математики > Кафедра інформаційної та кібернетичної безпеки імені професора Володимира Бурячка
Користувач, що депонує: Павло Миколайович Складанний
Дата внесення: 18 Лист 2021 09:22
Останні зміни: 18 Лист 2021 09:22
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/38746

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу