Основні вектори формування культурознавчої компетентності у студентів спеціальності "Музичне мистецтво" (спрямування "Естрадний спів") засобами інструментального мистецтва

Куришев, Євген Володимирович (2021) Основні вектори формування культурознавчої компетентності у студентів спеціальності "Музичне мистецтво" (спрямування "Естрадний спів") засобами інструментального мистецтва Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології (1(105)). с. 415-425.

[thumbnail of Y_Kuryshev_KUBG_PNTIIY.pdf] Текст
Y_Kuryshev_KUBG_PNTIIY.pdf

Download (1MB)

Анотація

Автор досліджую сутність підготовки естрадного виконавця в контексті проходження дисципліни «Фортепіано». Підкресляються роль методичного значення супутніх дисциплін щодо основної траюкторії розвитку студентів, а саме інструментального виконавства для підготовки вокаліста. Розглянуто конкретні методи, спрямовані на формування культурознавчого рівня з проюкціюя на безпосередньо естрадну специфіку. Доведено, що загальне розуміннѐ культурного становища в соціумі здатне впливати безпосередньо на розвиток особистості вокаліста, а також допомагаю сформувати правильний вектор його діяльності, забезпечити успішність реалізації його виконавської діяльності.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: вокал; естрадний виконавець; художньо-естетичне сприйняття; культурознавство; компетентності
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет музичного мистецтва і хореографії > Кафедра інструментально-виконавської майстерності
Користувач, що депонує: Ольга Серафимівна Економова
Дата внесення: 30 Лист 2021 08:08
Останні зміни: 30 Лист 2021 08:08
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/39108

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу