Формування індивідуальної фізичної культури студентської молоді

Білецька, Вікторія Вікторівна та Семененко, В'ячеслав Петрович та Завальнюк, Вікторія Леонідівна (2021) Формування індивідуальної фізичної культури студентської молоді Здоров'я, фізичне виховання і спорт: перспективи та кращі практики: матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної онлайн-конференції. 12-13 травня, 2021 р., Київ / Київ. ун-т імені Бориса Грінченка; за заг. ред. О. В. Ярмолюк (3). с. 103-105.

[thumbnail of V_Biletska_V_Semenenko_V_Zavalnyuk_HPESBP_3_FZFVS.pdf] Текст
V_Biletska_V_Semenenko_V_Zavalnyuk_HPESBP_3_FZFVS.pdf

Download (1MB)
Офіційне посилання: https://fzfvs.kubg.edu.ua/informatsiya/2016-10-07-...

Анотація

Мета дослідження – розкрити сутність формування індивідуальної культури студентської молоді в процесі занять фізичною культурою і спортом/ Cтуденти із високим рівнем фізичної підготовленості мають вищі бали за всіма показниками шкали і у них вищий загальний рівень самоопису. У всіх студентів із низьким і середнім рівнем фізичної підготовленості спостерігаються занижені бали за шкалою «фізична активність» та «спортивні здібності», також у цих студентів занижена «самооцінка». Також більшість обстежених студентів мають високий та середній рівень самооцінки, але 43 % студентів другого курсу та 23 % студентів першого курсу мають низький рівень самооцінки. Для формування культури здоров’я студентів потрібне культивування у освітньому просторі закладів вищої освіти ідей філософії здоров’я та успішної особистості з точки зору сучасного суспільства; засвоєння учасниками освітнього простору еталонів самозбережувальної поведінки і культури здорового способу життя, підвищення здоров’язберігаючої активності.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: фізичне виховання; студенти; індивідуальна фізична культура
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет здоров’я, фізичного виховання і спорту > Кафедра спорту та фітнесу
Користувач, що депонує: Виктория Викторовна Билецкая
Дата внесення: 06 Груд 2021 12:23
Останні зміни: 06 Груд 2021 12:23
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/39307

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу