Upgrade your English: Посібник з практики усного та писемного мовлення для студентів другого курсу. Частина 1. Видання 4 (перероблене і доповнене)

Маматова, Вєра Володимирівна та Стрельченко, Ксенія Сергіївна (2021) Upgrade your English: Посібник з практики усного та писемного мовлення для студентів другого курсу. Частина 1. Видання 4 (перероблене і доповнене) Алюр, Київ.

[thumbnail of K_Strelchenko_V_Mamatova_UYR_4_1_IF.pdf] Текст
K_Strelchenko_V_Mamatova_UYR_4_1_IF.pdf - Опублікована версія
Restricted to Тільки зареєстровані користувачі

Download (246kB)

Анотація

Посібник розроблено для студентів другого курсу спеціальності 035 ФІЛОЛОГІЯ, освітнього рівня ПЕРШИЙ (бакалаврський), освітньої програми МОВА ТА ЛІТЕРАТУРА (англійська), спеціалізація 035.04 ГЕРМАНСЬКІ МОВИ І ЛІТЕРАТУРИ (переклад включно) та студентів третього та четвертого курсів нефілологічних спеціальностей. Посібник спрямований на вдосконалення вмінь усного й писемного мовлення з урахуванням принципу комунікативності та компетентнісного підходу й покликаний допомогти студентам оволодіти знанням основних розділів сучасної англійської літературної мови з дотриманням стилістичних, лексичних, орфоепічних та граматичних норм, прийомами професійного самовдосконалення та культурою спілкування.

Тип елементу : Підручник/посібник
Ключові слова: посібник; англійська мова; практика усного та писемного мовлення; методика викладання англійської мови
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Навчально-методичні матеріали > Навчально-методичні посібники
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет романо-германської філології > Кафедра англійської мови та комунікації
Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра англійської філології та перекладу
Користувач, що депонує: Вєра Володимирівна Маматова
Дата внесення: 13 Груд 2021 14:27
Останні зміни: 13 Груд 2021 14:27
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/39597

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу