Сучасні гібридні геополітичні конфлікти: військові та комунікативні аспекти

Курбан, Олександр Васильович (2021) Сучасні гібридні геополітичні конфлікти: військові та комунікативні аспекти Колективна (три і більше авторів). Війни інформаційної епохи: міждисциплінарний дискурс: монографія. Факт, Харків.

[thumbnail of O_Kurban_VIEMD_IJ.pdf] Текст
O_Kurban_VIEMD_IJ.pdf

Download (1MB)

Анотація

Сучасна наука потребує світоглядного дороговказу у вигляді комплексного міждисциплінарного наукового дослідження сутності та особливостей феномена війни з урахуванням як певних констант, так і швидкоплинних чинників. Вирішення досліджуваної проблеми дасть змогу соціальним суб’єктам усіх рівнів науково обґрунтовано вирішувати широкий спектр практичних завдань забезпечення сталого розвитку української держави в умовах соціокультурних трансформацій, гібридної війни, вибору оптимальної стратегії й тактики безпечного розвитку вітчизняного суспільства, визначення прийнятної соціально-ціннісної підойми системних трансформацій у глобальному просторі боротьби за лідерство.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: феномен війни; сучасні гібридні геополітичні конфлікти; військові аспекти; комунікативні аспекти
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет журналістики > Кафедра реклами та зв'язків з громадськістю
Користувач, що депонує: лаборант Еліна Вікторівна Задорожна
Дата внесення: 29 Груд 2021 10:03
Останні зміни: 29 Груд 2021 10:03
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/39785

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу