Використання емотивних прикметників в англомовній літературі другої половини XX сторіччя в контексті підготовки сучасного філолога.

Бобер, Наталія Миколаївна (2021) Використання емотивних прикметників в англомовній літературі другої половини XX сторіччя в контексті підготовки сучасного філолога. In: Professional training of modern philologist: the use of European practices in the education sysytem of Ukraine.

[thumbnail of PTMPUEPESU.pdf] Текст
PTMPUEPESU.pdf

Download (3MB)

Анотація

Емотивні прикметники в англомовній літературі змінюються з плином часу, оскільки відповідають новим потребам суспільства – зображають нові образи та експліцитні вирази як в комерційних текстах, так і в художній літературі. Серед методів, які застосовують аналіз емотивної лексики, загалом виділяють наступні: на основі словника, на основі функціонального машинного навчання, та репрезентативні методи глибокого навчання. Методи, які застосовують статистичне навчання, належать до обчислювальної лінгвістики. Вони використовують (віддалені) залежності між текстовими одиницями та вивчають машинно задані асоціації між семантичними значеннями та абстрактними поняттями.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Ключові аспекти)
Ключові слова: Емотиви; емотивні прикметники; художня література; семантика; комп'ютерний аналіз;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет романо-германської філології > Кафедра германської філології
Користувач, що депонує: Наталія Миколаївна Бобер
Дата внесення: 20 Груд 2021 08:58
Останні зміни: 20 Груд 2021 08:58
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/39902

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу