Можливості сервісу classroomscreen для організації дистанційного навчання учнів

Романенко, Людмила Віталіївна та Романенко, Катерина Анатоліївна та Сіменик, Євгеній Станіславович та Лялька, Тетяна Василівна (2021) Можливості сервісу classroomscreen для організації дистанційного навчання учнів In: The X International Science Conference «Science foundations of modern science and practice», 23-26 листопада 2021, Athens, Greece.

[thumbnail of L_Romanenko_K_Romanenko_Y_Simenyk_T_Lialka_MSCODNU_2021.pdf] Текст
L_Romanenko_K_Romanenko_Y_Simenyk_T_Lialka_MSCODNU_2021.pdf

Download (383kB)

Анотація

Діяльність вчителя вимагає постійного вдосконалення та пошуку нових форм та методів організації освітнього процесу. Важливим на даному етапі розвитку людства в організації освітнього процесу є вміння застосовувати різні сервіси та додатки під час дистанційного навчання. Розглядаючи різні платформи для онлайн навчання, звертаємо увагу на Classroomcreen. даний сервіс має широкий спектр можливостей та широкий інструментарій в роботі. Classroomscreen пропонує три варіанти роботи: Basic безкоштовний, який включає широкий набір функціоналу, але з обмеженими можливостями; Pro платна підписка, надає більше широких можливостей щодо роботи та персоналізації; School Pro платний, створений для адміністраторів шкіл. Ознайомимося з базовими елементами Basic. Розділ My screens надає широкий інструментарій для організації роботи як під час дистанційного навчання, так і офлайн. Розглянемо його можливості.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Тези)
Ключові слова: дистанційне навчання; початкова школа; освітній процес
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра початкової освіти
Користувач, що депонує: Олена Іванівна Агоста
Дата внесення: 21 Груд 2021 08:47
Останні зміни: 21 Груд 2021 08:47
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/39958

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу