Компонентна структура музично-слухової активності та її характеристика

Кифенко, Анна Миколаївна та Голян, Христина В'ячеславівна та Вовк, С. (2021) Компонентна структура музично-слухової активності та її характеристика Колективна (три і більше авторів). Theoretical foundations of pedagogy and education: Collective monograph. Library of Congress Cataloging-in-Publication Data, Boston.

[thumbnail of A_Kyfenko_Monograph_USA_Pedagogy_2021_FKU.pdf] Текст
A_Kyfenko_Monograph_USA_Pedagogy_2021_FKU.pdf

Download (421kB)

Анотація

Аналіз проблеми формування активності особистості показує, що активність розкривається «у взаємодії особистісних, вроджених або набутих особливостей, які безпосередньо не входять в характеристику його особистісної сфери». Активність та її розвиток, підпорядковується тій самій формулі, яка характеризує і трансформацію людських потреб. Активність як набута якість особистості розвивається на основі потреб. Ці потреби детермінуються потребами суспільства.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: Активність; особистість; хор; потреба
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Фаховий коледж "Універсум" > Циклова комісія музики і хореографії
Користувач, що депонує: викладач Анна Миколаївна Кифенко
Дата внесення: 27 Січ 2022 08:13
Останні зміни: 27 Січ 2022 10:17
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/40048

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу