Стан вакцинації та обізнаності студентської молоді про вакцини в умовах пандемії Covid-19

Неведомська, Євгенія Олексіївна (2022) Стан вакцинації та обізнаності студентської молоді про вакцини в умовах пандемії Covid-19 Колективна (три і більше авторів). Science and education for sustainable development: monograph. Publishing House of University of Technology, Katowice, Katowice, Poland.

[thumbnail of Monograf Nevedomska FZFVS_ 2022.pdf] Текст
Monograf Nevedomska FZFVS_ 2022.pdf - Опублікована версія

Download (1MB)
Офіційне посилання: http://www.wydawnictwo.wst.pl/uploads/files/6ea021...

Анотація

Стратегічною метою Міністерства охорони здоров’я України є формування в українців колективного імунітету до смертельно небезпечної хвороби – COVID-19. Для цього потрібно, аби щонайменше 70% дорослого населення імунізувалися. Проте, на сьогодні як в нашій країні, так і у світі існує недовіра до вакцин проти коронавірусу COVID-19. Тому метою дослідження було встановлення стану вакцинації та обізнаності студентської молоді Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту Київського університету імені Бориса Грінченка про вакцини та вакцинацію в умовах пандемії COVID-19. Опитуванням було охоплено 102 студенти. У статті проаналізовано відповіді студентів. З просвітницькою метою у статті подано коротку історію вакцинації у світі та механізм дії сучасної інноваційної мРНК-вакцини Pfizer-BioNTech в організмі людини.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: пандемія COVID-19; вакцина; вакцинація; мРНК-вакцина
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет здоров’я, фізичного виховання і спорту > Кафедра фізичної терапії та ерготерапії
Користувач, що депонує: Доцент Євгенія Олексіївна Неведомська
Дата внесення: 21 Бер 2022 07:13
Останні зміни: 22 Груд 2022 23:43
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/40885

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу